6 poharat béleljünk ki babapiskótával. A 3 tojást keverjük habosra a keményítővel, és 3 ek. cukorral. Adjuk hozzá a tejet és az étkezési csokoládét. Forraljuk fel. citromkrém:
A tojássárgáját keverjük el a cukorral, a mascarponéval és a cukorral. Forgassuk bele a felvert, kemény tojásfehérjét.
A babapiskótára kanalazzunk rá egy réteg csokoládé krémet, rá egy réteg citromos krémet, majd egy újabb réteg babapiskóta következik, és rá a csokoládé krém, a tejszínhab és a kakaópor.
Előkészület: 45 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom