» 12 nagy babapiskóta » 250 g mascarpone » 250 g lágy krémsajt » 125 ml erős, hideg feketekávé » 3 evőkanál porcukor » 2 evőkanál Marsala bor vagy édes sherry » finomra reszelt csokoládé a tálaláshoz
A bort és a kávét öntsük bele egy lapos edénybe. Keverjük össze mixerrel a krémsajtot és a porcukrot. Forgassuk bele a mascarponét. A piskótákat mártsuk a boros kávéba, majd állítsuk egy kehelybe. Kanalazzuk a kehelybe a krémet, szórjuk meg finomra reszelt csokoládéval és tegyük 15 percre a hűtőszekrénybe, majd tálaljuk.
Elkészítés idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom