» 8 olasz forgácsfánk vagy babpiskóta » 250 g ricotta » 125 g finomra reszelt étcsokoládé » 30 g finomra vágott gyömbér » 2 evőkanál porcukor » 2 evőkanál frissen facsart narancslé » 1 teáskanál finomra reszelt narancshéj
Keverjük simára a ricottát és a porcukrot. Tegyünk félre egy kevés csokoládét. A többi csokoládét, a gyömbért, a narancshéjat és a levet adjuk hozzá a ricottás keverékhez. Tegyük a fánkokat vagy piskótákat egy tálra, tegyük a tetejére a krémet és szórjuk meg a félretett csokoládéval, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom