» 8 darab piskótakocka » 150 g lépes méz vagy durvára vágott tejcsokoládé » 250 ml tejszín » 125 ml joghurt » 3 evőkanál olvasztott vaj » 2 evőkanál finomcukor » 1 teáskanál vaníliakivonat
Keverjük össze a tejszínt, a vaníliát, a joghurtot és a mézet, majd 10 percig pihentessük. A sütemény minden oldalát locsoljuk meg az olvasztott vajjal, majd mártsuk meg a cukorban. Melegítsünk fel egy serpenyőt, és a piskótákat oldalanként 2 percig süssük. Tegyük tányérra, kanalazzuk rá a krémet és tálaljuk.
Elkészítési idő 19 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom