» 2 tojásfehérje » 2 evőkanál kristálycukor » 4 evőkanál csipkebogyólekvár » 50 g őrölt mandula » 125 g zabpehely
A tojásfehérjékből vert kemény habba óvatosan belekeverjük a cukrot és 2 evőkanál lekvárt. Ezután a habba forgatjuk nagy odafigyeléssel a mandulát és a zabpelyhet. 2 evőkanál segítségével kis kupacokat formálunk a masszából és kibélelt, kivajazott tepsire tesszük a halmocskákat. Előmelegített sütőben 150°C-on 25 percig sütjük a kekszeket. Miután megsültek, azonnal megkenjük a megmaradt lekvárral őket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom