» 1 tojás » 1 tojássárgája » 125 g kristálycukor » 1 vaníliás cukor » egy csipet só » 1 teáskanál instant kávé » 75 g csokoládé » 200 g őrölt mandula » késhegynyi sütőpor » 1 tojásfehérje » 65 g porcukor
Az egész tojást összekeverjük a tojássárgájával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a kávéporral, a vízgőz fölött olvasztott csokoládéval, az őrölt mandulával és a sütőporral. Az egészet alaposan összekeverjük és hűvös helyen pihentetjük. A tojásfehérjéből és a porcukorból kemény habot verünk. A tésztánkat 12x40 cm-es téglalappá nyújtjuk és megkenjük a tojásfehérjehabbal, majd 6x1 cm-es csíkokra vágjuk. Ezután kivajazott tepsibe tesszük őket és előmelegített sütőben 180-200°C-on 10-15 perc alatt készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom