A felforralt
tejszínbe keverjük a csokit, majd hűlni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a brandyt, majd elfelezzük a keveréket. Az egyik felébe beleszórjuk a
mogyorót, majd mindkettőt 2-3 órára hűtőbe tesszük. A
mogyorós keveréket nyomózsákba tesszük, sütőpapírra csíkokat húzunk vele, majd villával bebarázdáljuk, és hűtőbe tesszük. A másik keverékből 15 golyót csinálunk, a karobporba forgatjuk, és minyonos papírba tesszük őket. A csokicsíkokat 2,5 cm-es darabokra összevágjuk, karobport szórunk rájuk, és ezeket is kis papírokba tesszük. A
cukorpaszta harmadát pirosra, a többit zöldre festjük, majd a zöldből kis leveleket, a pirosból kis bogyókat készítünk. Minden trüffelre egyet-egyet teszünk, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>