» 12 dkg aszalt vörös,- és kékáfonya » 2 ek. vaj, megolvasztva » 1 kk. sütőpor » 12 dkg sütőporos liszt » 14 dkg porcukor » 4 dkg holland kakaópor » 6 dkg barnacukor » 4,4 dl forró víz
Egy tálban összekeverjük a vajat, a sütőport, a lisztet, a porcukrot és 2 ek. kakaót, majd beleforgatjuk a gyümölcsöket, és egy másfél literes hőálló tálba töltjük. Rászórjuk a maradék kakaó és a barnacukor keverékét, majd leöntjük a vízzel, és előmelegített sütőben 190 C-on 40 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom