A málnát pépesítjük, hozzáadjuk a borkősavat, a szalicilt és a vizet, majd tüllzacskóba tesszük, felakasztjuk, és lecsöpögtetjük. Ne nyomkodjuk! Belekeverj
A meggyet megmossuk, kimagozzuk, átpasszírozzuk, ledaráljuk, majd hozzákeverjük a vízből és cukorból készített, lehabozott szirupot. Üvegekbe öntjük, a tete
A narancs sárga héját levágjuk, szörpös üvegbe rakjuk, és ráöntjük az alkoholt. Lezárjuk, majd 2-3 hétig állni hagyjuk. Közben minden nap felrázzuk. A cuk
A barackot leforrázzuk, leszedjük a héját, kiszedjük a magját, a húsát pedig átpasszírozzuk. A vízből és cukorból készített szirupot hozzákeverjük, üve
A paradicsomot pépesítjük, beletesszük a zellerzöldet és a kimagozott paprikát, majd felfőzzük. A paprikát és a zellert eltávolítjuk, a paradicsomlevet üveg
A szirmokat addig főzzük a vízben amíg elszíntelenednek. Utána egy tüllzacskó segítségével leszűrjük, hozzáadjuk a cukrot, majd negyed órát főzzük. Tisz
A barackot megmossuk, magját kiszedjük, majd átpasszírozzuk. A vízből és cukorból készített szirupot hozzákeverjük, üvegekbe töltjük, a tetejére teszünk
A vizet felfőzzük a cukorral és az almaecetsavval, majd beletesszük a karikákra vágott citromot. A mézet megpirítjuk, belekeverjük a cukros vízbe, még egyszer
Ugrás a lap tetejére >>