Az áfonyát megmossuk, és leszűrjük. A cukorból a vízzel szirupot készítünk, majd lehabozzuk, hozzáadjuk az áfonyát, és alacsony fokozaton fél órát forral
A gyümölcsöket megmossuk, magját óvatosan kiszedjük. A cukorból és vízből szirupot készítünk, lehabozzuk, beleforgatjuk a gyümölcsöt, és 15-20 percig fő
A narancs sárga héját levágjuk, üvegbe tesszük, felengedjük hideg vízzel, majd 4-5 napig állni hagyjuk. A vizet minden nap lecseréljük. Utána tiszta vízben 1
A barackok héját lehúzzuk, magját kiszedjük, majd citromos vízbe tesszük. Utána leszűrjük, majd ujjnyi cukorral üvegekbe rétegezzük. A tetejére több cukor
A gyümölcsök héját lehúzzuk, magját kiszedjük, húsát szeletekre vágjuk, majd a cukorral üvegekbe rétegezzük. Lezárjuk, majd negyed órára gőzbe állítju
Az epret megtisztítjuk, és megmossuk. Rálocsoljuk a citromlevet, és 60 percig állni hagyjuk. A cukorból és vízből szirupot készítünk, lehabozzuk, majd belefor
A dinnyehéjat úgy vágjuk le, hogy maradjon rajta egy vékony piros réteg. Felszeleteljük, majd erősen ecetes vízben üvegesre forraljuk, és leszűrjük. A cukorb
A cukorból és vízből szirupot készítünk, lehabozzuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. A rebarbara héját leszedjük, majd 5-6 cm hosszúra daraboljuk. Citromos víz
Ugrás a lap tetejére >>