» 2 db paprika (1 piros és 1 zöld) » 1 nagy fej karfiol » öntet: » 100 ml olívaolaj » 2 ek. tárkonyecet » 1 ek. kapribogyó, leöblítve, lecsöpögtetve » 1 gerezd zúzott fokhagyma » 1 tk. dijoni mustár » 1 ek. frissen reszelt torma » 1 paradicsom, kimagozva, apró darabokra szelve » 1 ek. finomra vágott, friss tárkony » só és frissen őröltl bors
Előmelegített grillrácson süssük meg a paprikát 10 12 perc alatt, majd tegyük műanyag zacskóba, és hagyjuk kihűlni. Húzzuk ki a magházát, vágjuk félbe, és kaparjuk ki a magokat. Vágjuk vékony csíkokra, és tegyük meleg tányérra, és tartsuk melegen.
A karfiolrózsákat főzzük 2 percig forrásban lévő sós vízben. A dresszing hozzávalóit keverjük össze, tegyük bele a paprikát és a karfiolt, keverjük össze, és 1 órát érleljük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom