» 400 g csicseriborsó konzerv » 250 g felezett koktélparadicsom » 250 g rukkola » 1 vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 evőkanál balzsamecet » 2 teáskanál őrölt kömény » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A hagymát és a fokhagymát 3 perc alatt pároljuk puhára 1 evőkanál olajon. Adjuk hozzá a köményt és 30 másodpercig kevergessük. Tegyük bele a paradicsomot, ami 2 perc alatt megpuhul. Adjuk hozzá a csicseriborsót és a rukkolát. Rázzuk jól össze, majd tegyük egy tálra, locsoljuk meg a maradék olajjal és a balzsamecettel. sózzuk, borsozzuk. Rázzuk ismét össze, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 16 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom