A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a barna kenyeret, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, főzni kezdjük, majd a tejszínből, tojássá
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, majd a kenyérszeletekkel 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és főzni kezdjük a babérlevéllel. Az olajból, liszt
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a kenyérszeleteket, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és belekeverjük a citrom levét.
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, majd a kenyérszeletekkel 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és a köleskásával megfőzzük.
Tejföllel tálaljuk
A búzakorpát 2 l vízzel leforrázzuk, beletesszük a kenyérszeleteket, majd 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, főzni kezdjük, majd a liszttel elkevert te
A búzakorpát 2 l vízel leforrázzuk, majd beletesszük a kenyeret, és 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és feltesszük főni. A tejfölt kikeverjük a to
A szegfűszeget és a fahéjat 1 l vízbe keverjük, felforraljuk, és leszűrjük. A tejszínt kikeverjük a tojássárgájával és a keményítővel, beleöntjük a f
A lisztet a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd felengedjük a csontlével, megsózzuk, és készre főzzük.
Tálalhatjuk pirított zsem
Ugrás a lap tetejére >>