» 30 dkg fürjmell és -comb » 10 dkg konzervananász » 10 dkg konzervőszibarack » 1,5 dl majonéz » 1 ek. fehérbor » só » 1 kk. porcukor » 1 kk. citromlé » 2 kk. ételízesítő
A húst hideg vízben főzni kezdjük, sózzuk, és hozzáadjuk az ételízesítőt. Amikor megpuhult, felcsíkozzuk. A gyümölcsöt kockákra vágjuk. A bort elkeverjük a majonézzel, hozzáadjuk a citromlevet, sót, és porcukrot, majd a többi hozzávalóval összeforgatjuk.
Jól lehűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom