A
burgonyát tegyük egy nagy lábasba és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Fedjük le és főzzük nagy lángon 20- 25 percig illetve amíg meg nem puhul a
burgonya. Öntsük le róla a vizet. A szemeket vágjuk hosszában félbe.
A grillsütőt melegítsük elő, vagy állítsuk a sütőt grillező funkcióra. Tegyük egy alufóliával kibélelt sütőlemezre a
burgonyákat. Keverjük össze egy kis tálba a Rama
margarint és a
paprikaszószt. Ebből a keverékből tegyünk minden fél
burgonyára 3/4 teáskanálnyit. Szórjuk meg mindegyiket egy csipetnyi csomborral. Grillezzük addig, amíg világosbarnára nem pirulnak a
burgonyák. ( Figyeljünk arra, nehogy megégjenek! ) Forrón tálaljuk.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>