A nyulat
sózzuk és
borsozzuk meg. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a
hagymát, a
fokhagymát pedig vágjuk vékony szeletekre. A petrezselymet aprítsuk fel.
Forrósítsuk fel az olajat egy fazékban, és süssük meg benne a nyúl mindkét oldalát. Adjuk hozzá a
hagymát és a
fokhagymát, majd süssük további 2 percig. Tegyük bele a babaérlevelet, a piros
paprikát és a
sáfrányfonalat, majd locsoljuk meg sherryvel. Adjuk hozzá a mazsolát és a baromfilét, forraljuk fel, és lefedve, közepes hőmérsékleten pároljuk 55 percig.
A csicseribor
sót öblítsük le, és csepegtessük le egy szűrőn. A főzési idő előtt 10 perccel tegyük a fazékba. Ízesítsünk mindent
sóval,
borssal, és szórjuk meg
petrezselyemmel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>