» 1 kis szendvicskenyér vagy 1 ropogós bagett » 250 g durvára vágott piros paradicsom » 250 g durvára vágott sárga paradicsom » 1 kis, finomra vágott lila hagyma » 1 gerezd finomra vágott fokhagyma » 2 evőkanál összetépett bazsalikom » 1 evőkanál balzsamecet » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a hagymát, a paradicsomokat, a bazsalikomot, az olívaolajat és a balzsamecetet. Sózzuk, borsozzuk. 20 percig pihentessük letakarva. vágjuk a kenyereket 2 cm-es szeletekre. Mindkét oldalukat pirítsuk 1-2 percig. Kanalazzuk a kenyerek tetejére a paradicsomos keveréket, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom