» 750 g friss vagy mirelit burgonyagnocchi » 150 g morzsolt, lágy kéksajt » 90 g durvára vágott dió » 60 g zsenge spenótlevél » 60 ml extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Főzzük ki a gnocchit sós, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg benne 2-3 perc alatt a diót, majd tegyük hozzá a gnocchit, a spenótot és a kéksajtot. sózzuk, borsozzuk, majd rázzuk össze és alacsony hőfokon melegítsük, amíg a sajt elolvad. Forrón tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom