» 750 g friss vagy mirelit burgonyagnocchi » 750 g paradicsomos tésztaszósz » 500 g száraz, szeletelt, spanyol chorizo kolbász » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » frissen őrölt fekete bors
Főzzük ki a tésztát sós, forró vízben. A főzővízből tegyünk félre 125 ml-t, majd szűrjük le a gnocchit.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk barnára a kolbászkarikákat. Adjuk hozzá a szószt és a gnocchit, majd keverjük jól össze. Ha túl sűrű, tegyünk hozzá a főzővízből. Keverjük bele a petrezselymet és borssal ízesítsük. Tegyük tányérokra és tálaljuk.
Elkészítési idő 13-15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom