» 750 g friss sajtos tortellini » 750 g friss, fejtett lóbab » 150 g morzsolt fetasajt » 60 g rukkola » 90 ml extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Főzzük ki a tésztát sós, forró vízben. Szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Forró vízben főzzük meg a lóbabot. Szűrjük le és öblítsük le hideg vízzel. A külső héját távolítsuk el, majd adjuk a tortellinihez. sózzuk, borsozzuk. Keverjük bele az olajat, a rukkolát és a fetasajtot. Rázzuk össze és alacsony hőfokon még pár percig melegítsük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom