» 500 g farfalle (pillangótészta) » 200 g vörös kidney bab konzerv » 150 g feldarabolt zöldbab » 150 g friss vagy mirelit zöldborsó » 50 g összevágott dió » 60 ml extraszűz olívaolaj » bazsalikomlevél a tálaláshoz
Egy nagy fazékban forraljunk sós vizet. Tegyük hozzá a zöldbabot és forraljuk fel. Szórjuk bele a tésztát és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a zöldborsót, és addig főzzük, amíg a tészta megfő.
Pesto:
Tépkedjük össze a bazsalikomot és keverjük simára robotgépben a fenyőmaggal, a fokhagymával, az olajjal és a sóval. Adjuk hozzá a sajtot. Szűrjük le a tésztát és a zöldségeket és keverjük össze a pestóval. Tegyük rá a babot és a diót. Spricceljük meg olajjal és bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom