Fokhagymás, fenyőmagos és mazsolás spagetti recept
Hány személyre: 4 személyre
» 500 g spagetti » 90 g fenyőmag » 90 g aranymazsola » 90 ml extraszűz olívaolaj » 4 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 kimagozott, finomra vágott, piros csilipaprika » só és frissen őrölt fekete bors
A tésztát főzzük ki sós vízben. Süssük meg az olajon a fokhagymát és a csilit. Adjuk hozzá a fenyőmagot és a mazsolát. sózzuk, borsozzuk. Süssük még 1 percig. Szűrjük le a tésztát és öntsük a szószhoz. Keverjük bele a petrezselymet és főzzük még 1 percig magas hőfokon. Forrón tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom