» 500 g makaróni » 500 g félbevágott koktélparadicsom » 400 g olajos tonhal konzerv » 3 gerezd fokhagyma finomra vágva » 2 evőkanál friss oregánólevél » fél teáskanál cukor » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A tésztát főzzük ki sós vízben, szűrjük le és tartsuk melegen. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. A paradicsomot, a fokhagymát és a cukrot pároljuk benne addig, amíg a paradicsom megpuhul. Keverjük bele az oregánót, majd sózzuk, borsozzuk. Tegyük hozzá a tésztát és a tonhalat. Rázzuk alaposan össze, majd melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom