Teljes kiőrlésű spagetti nyári zöldségekkel recept
Hány személyre: 4-6 személyre
» 150 g zöldbab, darabokra vágva » 500 g teljes kiőrlésű spagetti » 90 ml extraszűz olívaolaj » 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 2 zeller, felaprózva » 20 koktélparadicsom, negyedekre vágva » 2 kis cukkini, csíkokra vágva » 1 sárga kaliforniai paprika, felaprózva » 100 g rukkolalevél » 1 evőkanál fehér borecet » só és frissen őrölt bors
Főzzük meg a zöldbabot sós, forrásban lévő vízben 4-6 perc alatt.
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük egy tálba 2 evőkanál olajjal. Keverjük össze. Adjuk hozzá a paradicsomot, a zöldbabot, a zellert, a paradicsomot, a cukkinit, a paprikát, a rukkolát és a maradék olajat és az ecetet. Ízesítsük sóval és borssal, majd keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 40 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom