» 500 g spagetti » 125 ml extraszűz olívaolaj » 6 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 2 száraz csili, összemorzsolva » 6 evőkanál felaprózott petrezselyem
A tésztát főzzük ki sós vízben.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön, süssük meg benne a csilit és a fokhagymát, amíg a fokhagyma aranyszínű lesz.
A tésztát szűrjük le és adjuk a fokhagymához és a csilihez, majd szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze tűz fölött. Amikor átmelegedett tálaljuk.
Elkészítési idő 15-17 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom