» 500 g penne » 90 ml extraszűz olívaolaj » 4 gerezd fokhagyma, összenyomva, de egészben » 4 újhagyma, összevagdalva » 20 bazsalikomlevél » só » 500 g garnélarák vegyesen, megtisztítva és megfőzve » 4 érett paradicsom meghámozva, felapórzva » 500 g koktélparadicsom, félbevágva
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Forrósítsuk fel az olajat alacsony tűzön, süssük meg benne a fokhagymát és az újhagymát a bazsalikommal 3-4 perc alatt.
A sült hagymákat tegyük a robotgépbe, és keverjük simára. sózzuk meg.
A főtt rákokat tegyük egy edénybe, locsoljuk meg a fokhagymaszósszal és keverjük össze.
Szűrjük le a tésztát és adjuk a garnélarákokhoz.
Az összevagdalt paradicsomot és a koktélparadicsomot is adjuk a tésztához és tálaljuk.
Elkészítési idő 20-25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom