» 4 csirkemellfilé, bőr nélkül » 2 egész csillagánizs » 2 evőkanál szójaszósz » 3 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Tegyük porcelántálba a húst és rakjuk hozzá a csillagánizst. A páclevet csináljuk meg az olajból, a szójaszószból. Borsozzuk meg és jól keverjük össze. A páclében forgassuk meg a húsokat. Tegyük 8 órára a hűtőbe, fóliával lefedve. 8-10 percig süssük a szeleteket kerti grillen. Időnként locsoljuk meg a páclével. Pirosan és ropogósan tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom