Klopfoljuk ki a húst, és hagyjuk állni 20 percig, majd öntsünk rá egy kevés barbecue-mártást, és hagyjuk állni még 10 percet.
Készítsük elő a grillsütőt kétzónás sütéshez. Kenjük ki a sütőlapot. Fektessük a húst a legmelegebb részre, pirítsuk meg mindkét oldalát.
Tegyük a hagymát a grillre, öntsünk rá egy kis olajat, és süssük üveges állagúvá. Grillezzük meg a paradicsomot és a megvajazott kenyeret is. Rakjuk a pirítóst előmelegített tányérra, tegyük rá a húst, majd öntsünk rá egy kevés barbecue-mártást.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom