» 3 paradicsom (kimagozva és apróra vágva) » 1 fej vöröshagyma (apróra vágva) » 1 zöld csilipaprika (kimagozva és apróra vágva) » 3 nagy csipet őrölt kömény » 1 kiskanál vörösborecet » 1 evőkanál olívaolaj » só » 2 evőkanál aprított, friss koriander
Egy tálban keverjük össze a paradicsomot, a hagymát és a chilit az olajjal és a vörösborecettel, majd fűszerezzük ezt a köménnyel, sóval és a korianderrel. Jól keverjük össze, és tálalhatjuk is vendégeinknek. Kínáljuk sós kekszekhez, chipsekhez, tortillákhoz, hogy még élvezetesebb legyen a nassolás.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom