» 500 g koktélparadicsom » 400 g olajos tonhal » 125 g fekete olajbogyó » 2 vékony gerezdekre vágott, lila hagyma » 1 csíkokra vágott, sárga kaliforniai paprika » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » 1 evőkanál balzsamecet » só és frissen őrölt fekete bors » ciabatta vagy más frissen sült kenyér a tálaláshoz
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Tegyük egy tepsibe a hagymát, a paprikát és a paradicsomot. Locsoljuk meg balzsamecettel és 1 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Süssük 20 percig, amíg megpuhulnak. A zöldségeket és az olajbogyót helyezzük a tálalóra, a tetejére helyezzük el a tonhalat és locsoljuk meg a maradék olajjal. A kenyérrel együtt melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom