A
burgonyát
sós
vízben megfőzzük, meghámozzuk, majd egyforma darabokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a bor
ecetet, a
majonézt és a
tejszínt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A kimagozott
paradicsomot felszeleteljük és a metélő
hagymát finomra vágjuk. A
vajat és az olajat felforrósítjuk és megsütjük benne a márnaszeletek pikkelyes oldalát, majd 3-4 percig továbbpároljuk. Ezután megfordítjuk,
sózzuk,
borsozzuk, majd 5 percig pároljuk. A tányérra rendezzük a
burgonyát, leöntjük a mártással, mellétesszük a márnaszeletet és
paradicsommal díszítjük. Végül megszórjuk aprított metélő
hagymával és kaviárral.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>