» 3 dl kókusztej » 1 csésze zöldcitromlé » 1,5 kg fehér húsú hal » 1 kis felkockázott zöldpaprika » 1 kis felkockázott pirospaprika » 1 kis felaprított csilipaprika » 1 felkockázott paradicsom » citromszeletek a díszítéshez » só, bors
Felkockázzuk a halat, majd összekeverjük a kókusztej felével, 3/4 csésze zöldcitromlével és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alaposan összekeverjük, majd legalább 4 órát, de akár egész éjszaka hagyjuk pácolódni. Amikor a hal színe opálossá vált, kivesszük a pácléből és összekeverjük a paradicsommal, valamint a csilivel.
Összekeverjük a többi zöldcitromlével és kókusztejjel, és már tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom