» 90 g mascarpone » 40 g mandulapehely » 90 ml Marsala vagy más erős, testes bor » 8 friss füge » 5 evőkanál barna cukor
A mandulapelyhet 2 perc alatt süssük aranyszínűre. a fügék tetején vágjuk 2 nyílást, majd szórjuk meg mindegyiket 2 evőkanál cukorral. Süssük őket 5 percig. Közben keverjük össze a maradék cukrot és a bort egy kis serpenyőben, és alacsony hőfokon 3 percig főzzük. Locsoljuk meg ezzel a sziruppal a fügéket, szórjuk meg mandulával és kínáljuk mascarponéval.
Elkészítési idő 17 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom