Mossuk le a
tonhalat, nyomkodjuk szárazra, és szeleteljük fel.
sózzuk be, és csepegtessük rá 1
citrom levét.
Hámozzuk meg a
burgonyát és a
hagymát, és szeleteljük fel. Forrósítsuk fel az
olívaolajat. Pároljuk üvegesre a
hagymát és a
fokhagymát. Öntsünk rá 300 ml vizet, forraljuk fel, és tegyük bele a
burgonyaszeleteket, Szeleteljük fel a
paradicsomot.
Adjuk hozzá 10 perc elteltével a
paradicsomot, a halat, petrezselymet, és a kakukkfüvet. Ízesítsük
sóval,
borssal és a maradék
citromlével. Főzzük az egészet 25 percig. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd tegyük 4 órára a hűtőszekrénybe.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>