Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Mossuk le a halat, nyomkodjuk szárazra, és vágjuk apró darabokra. A paradicsomot vágjuk négyfelé.
Vágjuk keresztbe félbe a feferónit. Húzzuk felváltva a halat, feferónit, paradicsomot, és a babérlevelet 4 hosszú nyársra. Szórjuk meg sóval és borssal.
Kenjük be a nyársakat a citromlé felével, és az olívaolajjal. Tegyük a nyársakat rostélyra, és süssük 1 órát. Többször fordítsuk meg. Csepegtessük a ropogósra sült nyársakra a maradék citromlevet és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom