» 50-80 g szárított chile ancho » 4 fokhagymagerezd » 80 ml vörösborecet » só » 1 tk. szárított kakukkfű » 1 tk. szárított oregano » 600 g filézett sertés rövidkaraj
Magozzuk ki a chili, vagdaljuk apróra, a fokhagymát vágjuk félbe. Turmixoljuk össze a chilit, fokhagymát, ecetet, sót, kakukkfüvet, és az oreganót.
Vágjuk a húst 2 cm vastag szeletekre, dörzsöljük be a chilipasztával, majd hagyjuk 8 órát állni.
Itassuk le a húsról a nedvességet, forrósítsuk fel az olajat, majd süssük a szeletet mindkét oldalát 3 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom