» 8-10 db közepes nagyságú burgonya » 10 dkg füstölt szalonna » 20 dkg lecsókolbász » 1 nagy fej hagyma » só, bors, paprika » sütéshez zsiradék » hurkapálca
A burgonyákat meghámozzuk, vastag szeletekre vágjuk, sós vízben félig megfőzzük és leszűrjük. Amíg burgonya fő a szalonnát, a kolbászt, hagymát felkarikázzuk. A hurkapálcikákra felváltva húzunk burgonya, kolbász, szalonna és hagyma karikákat. A pálcikákat a felhevített bőséges olajon ropogósra sütjük, végül kevés borssal ízesítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom