» 1 adag házi metélt » 7 dl tej » 80 g vaj » 3 tojás » 100 g cukor » 1 dl tejföl » 80 g dió » 50 g mazsola » fél dl rum » só
Tésztát forrásban lévő tejben főzzük ki. A tejbe 20 g vajat és egy kis sót teszünk. tojások sárgáját elvegyítjük 40 g vajjal, cukorral, hozzáadjuk a tejfölt, reszelt citromhéjat, rumot, darált diót, és a tojások habját. Ebbe keverjük a leszűrt tésztát. vajazott tepsibe öntjük, és vízgőzön, vízzel telt tepsibe állítva megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom