Rakott paradicsom olajbogyóval és mozzarellával recept
Hány személyre: 4
» 8 paradicsom, kimagozva, meghámozva, felkockázva » 4 ek. fekete olajbogyó-krém » 4 ek. zöld olajbogyó-krém » 20 dkg mozzarella, felkarikázva » 2 ek. olívaolaj » só, őrölt fekete bors
Egy tálban összekeverjük a paradicsomot és az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. Négy üvegpohárba rétegezzük a hozzávalókat úgy, hogy alulra kerül a paradicsom, majd a mozzarella, a zöld olívabogyó, megint paradicsom, mozzarella, majd a fekete olajbogyókrém.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom