» 1,5 kg sütni való sertéssült (oldalas vagy hátszín) » csípős mustár » 1,5 dl tejszín » 250 g goudasajt » 500 g apró burgonya » 1 kg bimbós kel » só és bors
A megtisztított húst tegyük egy sütőedénybe, kenjük be mustárral, engedjük fel 2 deci vízzel és előmelegített sütőben egy és egy negyed óra alatt megsütjük. Fél óra után öntsük hozzá a tejszínt. Ezután irdaljuk be, tűzzük bele a felszeletelt sajtot és süssük még 5 percig. Közben pedig fűszerezzük sóval és borssal. Párolt burgonyával és bimbós kellel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom