A fagyasztott áfonyát kiengedjük, elkeverjük a lekvárral, és 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a cukrot, a chilit, sót, borsot és a keményítőt. Még 5 percig f
A gyümölcsöt 10 percig főzzük a szegfűszeggel, cukorral, fahéjjal és sóval ízesített vízben. Utána felkockázzuk a gyümölcshúst, a levét leszűrjük, és
Az olajat felforrósítjuk, majd a borókabogyót megpároljuk benne. Hozzáadjuk a rozmaringot, ráöntjük a bort és a csontlét.
A hagymát felaprítjuk majd a márt
A húst apróra vágjuk, majd a csonttal együtt olajon megpirítjuk. A sárgarépát és a hagymát felszeleteljük, majd a fűszerekkel együtt a csonthoz és a húshoz
A lekvárt elkeverjük a vízzel, és 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a fűszereket és a sherryt. Összefőzzük, és vaddisznóhoz vagy vadszárnyasokhoz tálaljuk.
A citrusok héját lereszeljük, levüket kicsavarjuk. A héjukat felöntjük a borral, és megfőzzük, majd hozzákeverjük a lekvárokat is. Utána hozzáadjuk a több
Az alma héját levágjuk, kimagozzuk, és sóval és cukorral ízesített vízben megfőzzük. Utána áttörjük, a lekvárhoz keverjük, felengedjük az alma levével,
A meggyet kimagozzuk, és a többi gyümölccsel együtt megfőzzük a fűszerekkel, cukorral és citromlével ízesített vízben. Hozzáadjuk a tejfölt, felfőzzük, m
Ugrás a lap tetejére >>