Az ananászt meghámozzuk, kitorzsázzuk, a húst felaprítjuk. Megsózzuk és egy órát állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A gyömbért és a fokhagymát megpucoljuk, és robotgépben apróra vágjuk.
felforraljuk egy lábosban az almaecetet a cukorral, a fahéjjal és a szerecsendióval, majd hozzátesszük az ananászt, a gyömbért, a fokhagymát és a mazsolát. 2 órán keresztül főzzük, majd konyakkal ízesítjük.
Ázsiai hús-és zöldségételekhez kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom