» fél csésze enyhén megpirított fenyőmag » 2 gerezd fokhagyma, durvára vágva » fél csésze reszelt parmezán » 3/4 csésze extra szűz olívaolaj » 3 ek. friss bazsalikomlevél » só és őrölt bors
Turmixoljuk össze a fenyőmagot, a fokhagymát, és őröljük darabosra. Adjuk hozzá a parmezánt, az olaj felét, és keverjük össze. Tegyük bele a bazsalikomleveleket, és őröljük még. Öntsük hozzá fokozatosan a maradék olajat, és keverjük krémesre. Sózzuk, borsozzuk. Azonnal tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom