» 6 közepes méretű vöröshagyma, héjával együtt » 60 g vaj » fél tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors » 1 tk. sherryecet » 1 ek. apróra vágott petrezselyem
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A hagymákat tegyük a rácsra, zártjuk le a sütőt, és süssük a hagymákat 1-1,5 órát. Közben forgassuk meg! Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Tisztítsuk meg őket, és hosszában vágjuk félbe. A vajat olvasszuk meg, a hagymákat tegyük tálba, és sózzuk, borsozzuk meg. Forgassuk meg őket a vajban, majd alumínium tálcában, még 15 percig süssük. Amikor elkészültek locsoljuk meg sherryecettel, szórjuk meg petrezselyemmel.
Elkészítési idő: 2 óra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom