Keverve sütött kelbimbó füstölt szalonnával és köménnyel recept
Hány személyre: 4 személyre
» 5 dkg kelbimbó megtisztítva és megmosva » 2 csík zsíros baconszalonna, apróra vágva » 2 evőkanál kömény, kissé összetörve » 2 evőkanál napraforgóolaj » Só és őrölt fekete bors
Szeleteljük fel a kelbimbót és tegyük félre. Forrósítsuk fel az olajat nagyobb serpenyőben vagy wokban. A szalonnacsíkokat rakjuk bele és 1-2 percig süssük őket. A felaprított kelbimbót adjuk hozzá és 1-2 percig süssük állandóan keverve. Ízesítsük sóval- borssal és adjuk hozzá a köményt. Még fél percig süssük és tálaljuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom