» 45 dkg orzó, a csomagolása szerint megfőzve » 45 dkg összevágott uborka » 20 dkg kimagozott, felaprított kalamata olívabogyó » 2 kiskanál szárított kapor » 4 evőkanál olívaolaj » 1 evőkanál friss citromlé » 10 dkg fetasajt, szétmorzsolva » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint
A főtt, forró orzót az uborkával, az olívabogyóval, és a fetával összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet, a fokhagymát és a kaprot összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és a zöldségekre öntjük, és jól átkeverjük. Szobahőmérsékleten vagy hűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom