» 1,2 kg kisebb vagy közepes szemű burgonya » 2 gerezd fokhagyma » só és bors » 3 majorannalevél » néhány szál kakukkfű » 1,5 dl olvívaolaj
Hámozzuk meg a krumplit, folyó víz alatt öblítsük át és csöpögtessük le. Kenjük be a zúzott fokhagymával. Ízesítsük sóval, borssal és kakukkfűvel. Hintsük meg az apróra vágott majorannával. A végén locsoljuk meg az olívaolajjal és helyezzük egy tepsibe a burgonyaszemeket. Előmelegített sütőben alacsony fokozaton fél óra alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom