» 20 dkg chorizo » 2 sl spanyol vörösbor » 2 ek. borpárlat » friss metélőpetrezselyem a díszítéshez » bagett a tálaláshoz
A kolbászt villával néhány helyen megszurkáljuk, majd a borba tesszük, és lefedve forrástól számított 20 percig főzzük. Ezután levesszük a tűzről, de éjszakára a borban hagyjuk. Másnap a kolbász héját eltávolítjuk, majd felszeleteljük, és felöntjük a langyos borpárlattal. Meggyújtjuk az alkoholt, majd ha elaludt a láng, ráöntjük a bort. A petrezselyemmel díszítjük, és a bagettel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom