Salsa verde:
Tegyük robotgépbe a petrezselymet, a
mentát, a
bazsalikomot, a kaprit, a
fokhagymát, szardellát, a
mustárt, és a
citromlevet. Dolgozzuk darabosra, majd fokozatosan adjuk hozzá az olajat, és keverjük simára.
sózzuk,
borsozzuk, és tegyük egy kis tálba. Melegítsük elő a grillsütőt.
Kenjük meg a bárányt olajjal, és
sózzuk,
borsozzuk. Süssük oldalanként 10-15 percig. Tegyük tányérra, és kenjük a te
tejére a salsa verdét. Fedjük le, és hagyjuk 10 percig állni. Szeleteljük fel, és forrón kínáljuk.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 25-35 perc.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>