» egy-egy 40 cm oldalú pergamennégyzet » 4 szelet tengeri sügér, kifilézve, leöblítve és » megszárítva » hagymás vaj: » 10 dkg vaj » 10 dkg újhagyma, felaprítva » 0,5 dl száraz fehérbor » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » 5-5 dkg felaprított piros, zöld, sárga húsú paprika
A vajat, az újhagymát, a bort, a paprikát turmixgépben összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halakat pergamenre fektetjük, a paprikás vajjal megkenjük, és a szeleteket becsomagoljuk, és megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom